ONLINE: Veerkracht kun je leren!


plegzorgacademie header nieuwsbrief Datum: 3 aug 2020 - 3 okt 2020
Tijd: 00:00 uur
Locatie: Online

.

Veerkracht kun je leren!

Uit onderzoek blijkt dat kinderen met veerkracht, zich makkelijker kunnen aanpassen aan ingrijpende gebeurtenissen. En het goede nieuws is: Veerkracht kun je leren!

 

Wat levert de training je op?

In deze training laat ik je zien op welke manieren jij een bijdrage kunt leveren aan het vergroten van de veerkracht van je (pleeg)kind.

Onder andere door zijn oplossingsgerichtheid en improvisatievermogen te ontwikkelen. Het geloof in zijn eigen kunnen en invloed te verbeteren. Zijn motivatie aan te wakkeren. En zijn vaardigheden om de realiteit te verwerken en accepteren te verbreden.

Eigenschappen waar hij de rest van zijn leven plezier aan zal hebben. En jij ook 😉

Tijdelijk eerste les gratis

Misschien twijfel je nog?

Daarom hebben we een bijzondere garantie voor je: Volg eerst de inleidende les.

Merk je dat die les je niet aanspreekt? Dan is de rest van de cursus misschien ook niet helemaal wat je zoekt. Je kunt na de inleidende les nog stoppen, zonder gevolgen: je krijgt gewoon je geld terug. Niets te verliezen dus.

Tijdelijk is de eerste les (en bijbehorende werkboek) van de training dus helemaal gratis. Voor alle opvoeders die met de handen in het haar zitten en niet meer weten hoe zij hun kind(eren) kunnen geruststellen en kalmeren.

Bovendien ligt er voor de eerste 50 deelnemers een gratis set Oppeppers voor Opvoeders klaar t.w.v. € 22,95. Als hart onder de riem voor de broodnodige maar intensieve taken die zij vervullen.

Maandag 3 augustus start de eerstvolgende les. Ik hoop dat je daarbij bent. Zodat jouw (pleeg)kind sterker uit elk crisis komt.

Als je je vóór 31 juli 2020 aanmeldt, volg je deze training voor een sterk gereduceerde prijs. Daarna betaal je de normale prijs.

 

Klik hier voor uitgebreidere informatie.

 

Ja, Ik wil leren hoe ik mijn (pleeg)kind kan helpen terugveren

… en ontvang de eerste les gratis. En als ik bij de eerste 50 aanmelders hoor, ontvang ik ook graag de set Oppeppers voor Opvoeders!