ONLINE: Veerkracht kun je leren!


plegzorgacademie header nieuwsbrief Datum: 23 nov 2021 - 23 mei 2022
Tijd: 00:00 uur
Locatie: Online

.

Veerkracht kun je leren!

Uit onderzoek blijkt dat kinderen met veerkracht, zich makkelijker kunnen aanpassen aan ingrijpende gebeurtenissen. En het goede nieuws is: Veerkracht kun je leren!

 

Wat levert de training je op?

In deze training laat ik je zien op welke manieren jij een bijdrage kunt leveren aan het vergroten van de veerkracht van je (pleeg)kind.

Onder andere door zijn oplossingsgerichtheid en improvisatievermogen te ontwikkelen. Het geloof in zijn eigen kunnen en invloed te verbeteren. Zijn motivatie aan te wakkeren. En zijn vaardigheden om de realiteit te verwerken en accepteren te verbreden.

Eigenschappen waar hij de rest van zijn leven plezier aan zal hebben. En jij ook 😉

Tijdelijk eerste les gratis

Misschien twijfel je nog?

Daarom hebben we een bijzondere garantie voor je: Volg eerst de inleidende les.

Merk je dat die les je niet aanspreekt? Dan is de rest van de cursus misschien ook niet helemaal wat je zoekt. Je kunt na de inleidende les nog stoppen, zonder gevolgen: je krijgt gewoon je geld terug. Niets te verliezen dus.

Tijdelijk is de eerste les (en bijbehorende werkboek) van de training dus helemaal gratis. Voor alle opvoeders die met de handen in het haar zitten en niet meer weten hoe zij hun kind(eren) kunnen geruststellen en kalmeren.

Dinsdag 23 oktober 2021 start de eerstvolgende les. Ik hoop dat je daarbij bent. Zodat jouw (pleeg)kind sterker uit elk crisis komt.

 

 

Klik hier voor uitgebreidere informatie.

 

Ja, Ik wil leren hoe ik mijn (pleeg)kind kan helpen terugveren

… en ontvang de eerste les gratis