ONLINE: Verdieping in Verbindend Leiderschap, 75 ervaringsvragen uitgediept


plegzorgacademie header nieuwsbrief Datum: 1 dec 2021 - 1 mrt 2022
Tijd: 00:00 uur
Locatie: Online

 

 

Steeds meer pleegzorgbegeleiders zijn enthousiast over de masterclass Verbindend Leiderschap voor pleegzorgbegeleiders! Ze zijn met succes met de methode Verbindend Leiderschap aan de slag gegaan, waardoor ook de vraag naar verdieping is ontstaan. En die verdieping is er inmiddels! Eenvoudig vanachter je pc.

Op 1 december 2021 start een nieuwe groep met de online verdiepingstraining ‘Verdieping in Verbindend leiderschap, 75 ervaringsvragen uitgediept’.

Wat krijg je

  • 75 lessen over praktijkgericht werken met de methodiek voor Verbindend Leiderschap
  • 4 maanden lang feedback op je huiswerk-inzendingen
  • Persoonlijke ondersteuning door ervaren, gecertificeerde coach
  • Boekentips
  • leren in je eigen tempo en in je eigen tijd
  • Website suggesties

Wat levert de training  je op?

In deze online-training behandelen we alle vragen die de afgelopen jaren zijn gesteld door pleegzorgbegeleiders, jeugdbeschermers  en andere deelnemers die de methodiek in hun praktijk gebruiken.

De lessen zijn rijk geïllustreerd met herkenbare praktijkvoorbeelden. Voorzien van praktische tips, adviezen en korte opdrachten. Zodat het werken met de methodiek voor Verbindend Leiderschap steeds makkelijker, leuker en effectiever wordt.

De training is opgebouwd uit 8 modules, waarin alle uitdagingen van elk stap van de methodiek worden toegelicht. Alles voorzien van duidelijke handvatten om de spanning uit de lucht te halen.

Na het volgen van de verdiepingstraining is het werken met de methodiek voor Verbindend Leiderschap makkelijker en nog effectiever. Je trapt niet meer in de verleidingen die je gesprekspartners opwerpen. En leidt je gesprekken naar een voor iedereen bevredigende resultaat.

Op 1 december a.s. start een nieuwe groep, maar je kunt je ook individueel aanmelden. Je volgt de lessen individueel en in je eigen tempo.

Voor deze training kan accreditatie aangevraagd worden bij SKJ.

 

Jouw investering

De kosten voor deze online training bedragen € 349,00 incl. BTW.

En we vragen natuurlijk dat je je wekelijkse opdrachten maakt en instuurt…

 

Trainer/persoonlijk pleegzorgcoach

Eline Engelhart

 

Hoe kun je deelnemen?

Eenvoudig… Klik hier om de training in je winkelmand te doen en af te rekenen.

Zodra de betaling is geverifieerd, ontvang je je eerste les in je mailbox.

 

Omdat elke deelnemer wekelijks persoonlijke feedback ontvangt op zijn of haar inzending, is er slechts plaats voor 10 deelnemers per groep. Wacht daarom niet te lang met je aanmelding.

Klik hier voor uitgebreidere informatie.

 

Ja, ik wil me inschrijven