ONLINE: Verdieping in Verbindend Leiderschap, 75 ervaringsvragen uitgediept


plegzorgacademie header nieuwsbrief Datum: 19 jan 2024
Tijd: 00:00 uur
Locatie: Online

 

 

Steeds meer hulpverleners zijn enthousiast over de masterclass Verbindend Leiderschap voor pleegzorgprofessionals! Ze zijn met succes met de B & B-methode voor Verbindend Leiderschap aan de slag gegaan, waardoor ook de vraag naar verdieping is ontstaan. En die verdieping is er inmiddels! Eenvoudig vanachter je pc.

Elk kwartaal start een nieuwe groep met de online verdiepingstraining ‘Verdieping in Verbindend leiderschap, 75 ervaringsvragen uitgediept’.

INHOUD

  • 75 lessen over praktijkgericht werken met de methodiek voor Verbindend Leiderschap
  • 4 maanden lang persoonlijke feedback op je huiswerk-inzendingen
  • Persoonlijke ondersteuning door ervaren, gecertificeerde coach
  • Boekentips
  • leren in je eigen tempo en in je eigen tijd
  • Website suggesties

Wat levert de training  je op?

In deze online-training behandelen we alle vragen die de afgelopen jaren zijn gesteld door pleegzorgbegeleiders, jeugdbeschermers  en andere deelnemers die de methodiek in hun praktijk gebruiken.

De lessen zijn rijk geïllustreerd met herkenbare praktijkvoorbeelden. Voorzien van praktische tips, adviezen en korte opdrachten. Zodat het werken met de methodiek voor Verbindend Leiderschap steeds makkelijker, leuker en effectiever wordt.

De training is opgebouwd uit 8 modules, waarin alle uitdagingen van elk stap van de methodiek worden toegelicht. Alles voorzien van duidelijke handvatten om de spanning uit de lucht te halen.

Na het volgen van de verdiepingstraining is het werken met de methodiek voor Verbindend Leiderschap makkelijker en nog effectiever. Je trapt niet meer in de verleidingen die je gesprekspartners opwerpen. En leidt je gesprekken naar een voor iedereen bevredigende resultaat.

Elk kwartaal start een nieuwe groep, maar je kunt je op elk moment ook individueel aanmelden. Je volgt de lessen individueel en in je eigen tempo.

Voor deze training kan accreditatie aangevraagd worden bij SKJ.

DATUM EN TIJD

Deze training is online. Je start wanneer het jouw uitkomt.

DOELGROEP

Deze training is voor jeugdzorgprofessionals die de masterclass Verbindend Leiderschap voor professionals hebben gevolgd

JOUW INVESTERING

De kosten voor deze online training bedragen € 349,00 incl. BTW.

En we vragen natuurlijk dat je je wekelijkse (overzichtelijke) opdrachten maakt en instuurt.

 

AANMELDEN

 Klik hier om de training in je winkelmand te doen en af te rekenen.

Zodra de betaling is geverifieerd, ontvang je je eerste les in je mailbox.

 

Omdat elke deelnemer wekelijks persoonlijke feedback ontvangt op zijn of haar inzending, is er slechts plaats voor 10 deelnemers per groep. Wacht daarom niet te lang met je aanmelding.

Klik hier voor uitgebreidere informatie.

 

Ja, ik wil me inschrijven