ONLINE: Waar dóe ik het voor?!!


plegzorgacademie header nieuwsbrief Datum: 3 okt 2024
Tijd: 00:00 uur

Geen stress meer voor lastige gesprekken…

Geen frustraties meer omdat mensen zich niet aan afspraken houden….

Zou jij willen dat de verstandhouding met je (pleeg)kind, (pleeg)ouders en/of hulpverleners soepeler en meer ontspannen is? En wil je ontdekken hoe jij dat kunt veroorzaken?

Dan is dit het moment om, ondanks de omstandigheden, jullie interactie te verbeteren. De online-training Waar dóe ik het voor?!! geeft je de handvatten die je nodig hebt om achter het lastige (frustrerende, agressieve, passieve enz.) gedrag te kijken en te ontdekken wat er werkelijk speelt. Maak je eigen succes-plan en realiseer deze met de mensen waarmee je (vaak noodgedwongen) verantwoordelijk bent voor de zorg voor een kind dat afhankelijk is van jullie samenspel.

INHOUD

Je ontvangt 25 lessen in 6 modules met verschillende thema’s. Met luister-opnames met voorbeelden, om de lessen op een ontspannen manier te volgen. En een praktisch werkblad bij elke module, met korte opdrachten, invuloefeningen en interessante verwijzingen.

Daarnaast ontvang je persoonlijke feedback van je eigen, zeer ervaren, pleegzorgcoach. Zodat je zeker weet dat je op de juiste weg bent.

Na deze training weet je hoe je anders kunt reageren op het gedrag. En daarmee een andere uitkomst te krijgen. Die voor iedereen fijner is.

Onmogelijke tegenstellingen worden betrokken samenwerkingen.

Weerstanden lossen op, het wordt weer fijn om samen de schouders eronder te zetten.

DATUM EN TIJD

Elke eerste donderdag van de maand starten we met een nieuwe groep. Maar je kunt elk moment instromen. Je kunt de lessen volgen op het moment dat jou schikt. 

Wat levert de training  je op?

  • Geen stress meer voor lastige gesprekken.
  • Geen frustraties meer omdat mensen zich niet aan afspraken houden.
  • Onmogelijke tegenstellingen worden weer werkbare situatie.
  • Weerstanden lossen op, het wordt weer fijn om samen de schouders eronder te zetten.
  • Je gaat de eigenaardigheden van 9 verschillende ‘lastige’ types herkennen en hun diepere behoeften ontmaskeren.
  • Je leert achter opvallend (irritant, agressief, passief, enz.) gedrag te kijken. Wat drijft jullie? En hoe kun jij met die kennis een positieve draai geven aan jullie verstandhouding? Zonder de verbinding te verliezen of jouw eigen gevoelens te verloochenen. Zodat je jezelf en het kind beter kunt beschermen.
  • Je leert alles over de kracht van woorden en je leert de geheimen van de lichaamstaal ontrafelen.
  •  Je leert welk gedrag een positieve werking heeft op je relaties en hoe je dat slim inzet. 
  • Je ontdekt jouw persoonlijke behoeften en drijfveren en wat voor jou werkt, zodat je dat duidelijker kunt communiceren met je omgeving. En nog veel meer.

DOELGROEP

Deze cursus is voor pleegzorg- en gezinshuisbetrokkenen die een meer respectvolle, gelijkwaardige samenwerking nastreven en handvatten zoeken waarmee zij dat zelf kunnen bewerkstellingen.

KOSTEN

De kosten bedragen €179,00

Schrijf je nu in en ontvang de eerste tips helemaal GRATIS in je mailbox.

Ja, ik schrijf me in en ontvang de gratis tips