Opgroeiverbond, het geheim van een ontspannen omgang tussen ouders en pleegouders


plegzorgacademie header nieuwsbrief Datum: 6 okt 2016
Tijd: 09:30 - 11:30 uur
Locatie: Tilburg

 

(Te) veel pleegkinderen lijden onder stressvolle contacten tussen de belangrijkste mensen in hun leven: Ouders en pleegouders. Ze raken verward en zoeken zelfbedachte, niet altijd de meest wijze, uitwegen.
Helpt u uw (pleeg)kind weer onbezorgd op te groeien? Maakt u het verschil in de relatie met zijn/haar ouders of pleegouders?

Doelgroep: Pleegouders en ouders van uithuisgeplaatste kinderen die de spanningen in de samenwerking beu zijn en hun (pleeg)kind in rust willen laten opgroeien.

Inhoud: In deze 2 uurs-workshop ontdekt u waar-om een pleegkind zowel zijn ouders als zijn pleegouders nodig heeft om veilig en evenwichtig op te groeien.
U leert hoe u daar uw steentje aan kunt bijdragen en een prettige samenwerking op te bouwen, ook als er nauwelijks contact is met elkaar.

Lengte:  2 uur

Data: Donderdag 6 oktober 2016 te Tilburg

Kunt u niet op deze dag: We herhalen de workshop op 31 oktober!

Trainer: Eline Engelhart

Kosten: Normaal €45,00 p.p.

Speciale ‘Week van de Opvoeding-prijs’: €19,50.

Tijdens de week van de opvoeding ontvangt iedere deelnemer een praktisch hulpmiddel kado!

[button link=”https://pleegzorggedoe.nl/pleegzorg-academie/inschrijven/” bg_color=”#2f631c”]Inschrijven[/button][button link=”https://pleegzorggedoe.nl/pleegzorg-academie/studiegids/” bg_color=”#fa8a00″]Studiegids[/button]