Training: Geef mij maar weer de schuld!


plegzorgacademie header nieuwsbrief Datum: 28 nov 2016
Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Locatie: Rotterdam

Kinderen die ingrijpende gebeurtenissen hebben meegemaakt (zoals de verhuizing naar een pleeggezin) vertonen nogal eens forse gedragsproblemen. Veel van deze gedragingen komen voort uit (saboterende) gedachten die deze kinderen hebben. Ze denken dat ze het nooit goed doen en dat zij altijd de schuld van alles krijgen.
Complimentjes van pleegouders lijken niet binnen te komen; Na gezellige momenten volgt gegarandeerd een flinke ruzie. Ondanks dat u zich zo had voorgenomen niet boos te worden, weet uw pleegkind u steeds weer ‘op de kast te krijgen’.

Deze trainingsdag is een vervolg op de workshop. U gaat verder op de, tijdens de workshop, verkregen kennis en inzichten en leert andere vaardigheden dan de reguliere opvoedvaardigheden als straffen en belonen, aandacht- en beurtverdeling, omgaan met agressie van het kind, zorg voor u zelf, en dergelijke.

Maandag 28 november 2016 te Rotterdam, 10.00-16.00 uur

Trainer: Yvonne van der Heijden

Kosten: €100,00 pp incl. lunch

[button link=”https://pleegzorggedoe.nl/pleegzorg-academie/inschrijven/” bg_color=”#2f631c”]Inschrijven[/button][button link=”https://pleegzorggedoe.nl/pleegzorg-academie/studiegids/” bg_color=”#fa8a00″]Studiegids[/button]