Workshop: (Op) vakantie met je pleegkind


plegzorgacademie header nieuwsbrief Datum: 13 dec 2016
Tijd: 18:00 - 20:00 uur
Locatie: ’s Hertogenbosch

Vakantie is leuk! Maar soms ook moeilijk, zwaar of verwarrend. Voor pleegkinderen spelen er extra gevoelens en angsten mee die ze misschien niet goed kunnen verwoorden, maar des te heftiger uiten in hun gedrag. Zowel thuisblijven als op vakantie gaan kan stressvol zijn, omdat de vaste structuur wegvalt. Hoe overleven we de vakantie met of zonder elkaar?

Tijdens deze workshop worden tips en ideeën aangereikt en met elkaar uitgewisseld om pleegkinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op en te begeleiden bij vakanties.

Veel pleegouders hebben daarnaast ook vragen over wat er allemaal geregeld moet worden om een pleegkind mee te nemen naar het buitenland en over het aanpassen van de bezoekregeling. Ook kan het nodig zijn om iets extra’s te doen bij thuiskomst, of wanneer je aan het einde van de vakantie weer terug gaat in de dagstructuur.

Dinsdag 13 december 2016 te Den Bosch, 18.00-20.00 uur

Trainer: Yvonne van der Heijden

Kosten: € 25,00

[button link=”https://pleegzorggedoe.nl/pleegzorg-academie/inschrijven/” bg_color=”#2f631c”]Inschrijven[/button][button link=”https://pleegzorggedoe.nl/pleegzorg-academie/studiegids/” bg_color=”#fa8a00″]Studiegids[/button]