Introductie: Zorgen voor getraumatiseerde pleegkinderen


plegzorgacademie header nieuwsbrief Datum: 13 sep 2015
Tijd: 10:00 - 12:00 uur
Locatie: Dordrecht

Veel pleegkinderen hebben traumatische ervaringen opgedaan en brengen hun trauma’s mee naar het pleeggezin of gezinshuis. Een trauma heeft een diepgaande invloed op gedrag, gevoelens, relaties en wereldbeeld van een kind.

Het trauma van een kind heeft ook invloed op de opvoeders die hem ondersteunen. Om hier meer inzicht in te ontwikkelen en handvatten te krijgen is de training ‘Zorgen voor getraumatiseerde kinderen’ vanuit Amerika naar Nederland gehaald.

Tijdens de introductie wordt toegelicht wat de training aan modules biedt, hoe deze zijn opgebouwd en op welke manier de kennis die u opdoet bijdraagt aan het welbevinden en de ontwikkeling van een kind. Na de introductie hebt u voldoende informatie om te kunnen beslissen of u de training ‘Zorgen voor getraumatiseerde kinderen’ wilt gaan volgen.

Trainer: Eline Engelhart

Kosten: €25,00 per persoon (In company op offerte)

[button link=”https://pleegzorggedoe.nl/pleegzorg-academie/inschrijven/” bg_color=”#2f631c”]Inschrijven[/button][button link=”https://pleegzorggedoe.nl/pleegzorg-academie/studiegids/” bg_color=”#fa8a00″]Studiegids[/button]