Je aanmelding voor een uitnodiging voor het pleegzorgprogramma ‘Rauw op je dak’ is gelukt!

 

We zijn blij dat je je aanmeldt voor de uitnodiging voor dit bijzondere programma. het is een grote stap naar verwerking en bewustwording. De eerste stap uit de eenzaamheid die je ervaart.

De eerste Rauw-groep staat gepland voor februari 2018. Welke deel groep dat wordt staat nog niet vast. We gaan (in elk geval) werken met de volgende groepen: Pleegouders, ouders van uithuisgeplaatsten kinderen, pleegkinderen (va ongeveer 12 jaar) en pleegzorgbegeleiders. De laatste groep(en) starten in oktober en november.

Zodra ‘jouw’ groep van start gaat, sturen we je een (vrijblijvende) uitnodiging voor deelname. En we leggen je nog wat meer uit over wat je kunt verwachten.

Deelname is in elk geval gratis. En je moet er echt aan toe zijn om met het verdriet van je verlies aan de slag te gaan. Dat kun jij natuurlijk alleen zelf bepalen.

Mocht je niet kunnen of willen wachten. Of wil je liever individuele coaching? Dat kan ook, maar is helaas niet gratis. Stuur een mail met wat je nodig hebt naar e.engelhart@pleegzorggedoe.nl. Dan kijken we samen hoe we je kunnen helpen.

 

Met hartelijke groeten,

Eline Engelhart en Annemieke Mulders