pleegzorggedoe.nl

Elke pleegzorgplaatsing is uniek en brengt onzekerheden met zich mee. Wat gaat er gebeuren? Welke eisen worden er gesteld? Wat zijn ieders verantwoordelijkheden? Waar kan ik terecht voor steun?

Ben je ouder, pleegouder of professional en heb je een vraag over een pleegzorg-situatie? Zoek je specifieke pleegzorg-informatie of deskundig advies? Wellicht kan ik je helpen!

Allereerst... Ik ben geen voorstander van juridische strijd. Daaruit komen meestal alleen maar verliezers. Ik zoek liever samen met jou naar een meer duurzame oplossing, zoals het (her)vinden van vertrouwen en een gedeelde toekomstvisie. 

Loop je vast in het pleegzorg-systeem? Of met jouw rol en plek in het proces? En kom je er met hulp van de mensen in je omgeving niet meer uit, dan kan ik je helpen om zicht te krijgen op de mogelijkheden in jouw situatie en deze effectief aan te pakken.

HULP

MIDDELEN

Nooit meer om een antwoord verlegen.

Al meer dat 20 jaar schrijf en actualiseer ik 'De Pleegwijzer'. Een onmisbaar naslagwerk voor pleegouders, gezinshuisouders en professionals. 

Alle antwoorden op pleegzorgvragen. Verzameld in 20 overzichtelijke hoofdstukken. En een gratis e-mailservice voor vragen die nog niet beantwoord zijn.

Wordt licentiehouder en ontvang 2 maal per jaar alle actuele ontwikkelingen en antwoorden op de laatste vragen (alleen voor organisaties). Wil je meer weten, stuur me dan een bericht. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Kun je geen antwoord vinden op jouw pleegzorgvraag. Kijk eens tussen de thematische PLEEGZORG PAPERCLIPS. Met antwoorden, tips en adviezen die niemand je vertelt. 

Voor een klein bedrag download je het thema waar je meer van wilt weten. Kijk in de winkel welke PAPERCLIPS inmiddels gepubliceerd zijn. Staat jouw antwoord er niet in of wil je persoonlijk advies, stuur me dan een contactverzoek

ADVIES

Heb je een prangende

pleegzorg gerelateerde vraag?

Veel vragen kan ik direct beantwoorden. Kan dat niet, dan zoek ik het voor je uit en probeer je vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. 

Uiteraard informeer ik je over de kosten, voordat je me de opdracht geeft om aan de slag te gaan. Zo loop je nooit risico op onverwachte kosten.

Niet op alle vragen heb ik het antwoord. In dat geval probeer ik je (gratis) door te verwijzen naar deskundigen die de vraag wel kunnen beantwoorden.

Verder naar