Worstel jij privé

         of professioneel

 met pleegzorgvragen?

Heb je een vraag over een pleegzorg-situatie? Zoek je specifieke pleegzorg-informatie of deskundig advies?

 

Stel hier jouw vraag

of

bel  013-536 43 26

 

Veel vragen kan ik beantwoorden. Kan dat niet, dan zoek ik we het voor je uit en probeer je vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. Uiteraard informeer ik je over de  kosten, voordat ik je vraag beantwoord. Zo loop je geen risico op onverwachte facturen.

Niet op alle vragen heb ik een antwoord. In dat geval probeer ik je (gratis) door te verwijzen naar deskundigen die de vraag wel kunnen beantwoorden.

 

Hoe werkt het?

Je belt of stuurt een e-mail en legt jouw vraag voor. Ik vertel je of je vraag (direct) beantwoord kan worden en vraag je naam en adresgegevens t.b.v. de facturering. Tot dit moment betaal je nog niet voor je gesprek.

Pas als je akkoord gaat met de betalingsvoorwaarden gaat ‘de teller’ lopen en zal ik je vraag zo goed mogelijk beantwoorden. Jij hebt de regie en kunt op elk moment het gesprek stoppen.

Kosten

De eenmalige kosten voor een advies op maat bedragen 1 euro per minuut (max. €60,00 per telefonisch gesprek of schriftelijke reactie). Het starttarief bedraagt €15,00.

Ben je werkzaam bij een organisatie en wil jij  (en je collega's) regelmatig gebruik maken van mij advies, vraag dan eens naar de mogelijkheid van onze e-mailservice, als onderdeel van het zeer uitgebreide pleegzorg-naslagwerk De Pleegwijzer (Ook vindbaar in onze webwinkel).

Organisatie en advies

organisatie en advies

Er zijn talrijke mogelijkheden om pleegzorg te verbeteren en te versterken. Als pleegzorgpionier lever ik graag een aandeel in dat proces, samen met uw organisatie en medewerkers.

Deskundig én onafhankelijk.

Dat wil zeggen dat ik niet handel vanuit het belang van een achterban of doelgroep. Maar vanuit het belang van álle betrokkenen. Met respect voor ieders inbreng en eigenheid.

Zodat u als gemeente gefundeerd bouwt aan pleegzorg-beleid.

En zodat u als aanbieder of andere betrokken organisatie  nog beter uw diensten af leert stemmen op wat pleegouders, ouders en kinderen nodig hebben.

Plaats een reactie