Gedeeld opvoederschap, hoe is het mogelijk?! (pleegouders)


plegzorgacademie header nieuwsbrief Datum: 13 okt 2019
Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Locatie: Omgeving Tilburg

Uw pleegkind is verbonden met zijn ouders en met u (en nog veel meer anderen). Als de mensen die voor uw pleegkind het meest belangrijk zijn, niet ontspannen met elkaar omgaan, verstoort dat zijn opgroeien. Zoekt u een training die u concrete handvatten geeft voor een goede, constructieve omgang tussen u en de ouders van uw pleegkind, die recht doet aan u beiden en in het ontwikkelbelang is van uw pleegkind?

In deze workshop leert u hoe u respectvol kunt samenwerken en ontspannen met elkaar om kunt gaan en samen het plezier kunt beleven aan uw beider bijdragen aan het levensgeluk van een kind, zonder uzelf te verloochenen. We gaan o.a. aan de slag met (pleeg)ouderschapsfasen en ontdekken de kansen die het ‘Opgroeiverbond’ u biedt.

 

DOELGROEP

Deze workshop is speciaal bedoeld voor pleeg- en gezinshuisouders die willen leren hoe zij een werkbare relatie op kunnen bouwen en onderhouden met de ouders van hun pleegkind(eren).

Deze workshop wordt ook aangeboden voor ouders van pleegkinderen die een goede samenwerking willen met de pleegouders van hun kind. En aan gemengde groepen. Zie voor data het trainingsoverzicht.

 

DUUR

Van 10.00 uur tot 16.00 uur

 

DATA

21 november 2019 te Tilburg

 

TRAINER

Eline Engelhart

 

KOSTEN

€ 95,00 incl. BTW voor ouders, pleegouders en gezinshuisouders. Inclusief magazine en certificaat.

€165,00 excl. BTW voor professionals.

AANMELDEN