Testimonials IEMT

Een IEMT behandeling is een bijzondere ervaring.

De methode biedt verbluffende resultaten bij het verwerken van traumatische ervaringen die angst of andere negatieve gevoelens geven als depressie, uitputting of geestelijke vermoeidheid.

Lees hieronder hoe IEMT clienten heeft geholpen om de nare gevoelens effectief -en vaak al in één sessie,- te verwerken. 

 

Wat anderen zeggen over hun IEMT ervaring

“In december heb ik, na diverse burn-outs en meerdere fysieke klachten, IEMT ontdekt. Ik kwam daarbij via een podcast. Ik kwam bij Eline omdat ik bij haar een goed gevoel had. Na de intake werd dat vertrouwen alleen maar groter en hebben we een afspraak gemaakt. De IEMT behandeling heeft mij zeer verrast. Ik kwam al vrij snel bij een oude herinnering, op 12 jarige leeftijd, waarvan ik niet kon bedenken dat dat nog speelde. Binnen 30 minuten had Eline de behandeling afgerond en had de ervaring een veel minder zware lading dan voorheen en ook de gebeurtenissen van de afgelopen jaren kon ik veel makkelijker plaatsen. Nu na 4 weken ben ik nog steeds verrast hoe ik me mentaal voel. John”

“Ik liep al vanaf mijn jeugd rond met grote angsten. Ik heb veel meegemaakt en het lukte me ondanks vele therapieën niet om dat achter me te laten. Na 4 IEMT behandelingen durf ik weer onder de mensen te komen. Ik heb daarnaast ook van Eline geleerd hoe ik ervoor kan zorgen om niet meer terug te vallen in het mezelf terug trekken. Een heel bijzondere ervaring. Ik voel me echt bevrijd.” Suzanne

“Mijn verwachting was dat de angstgedachten om door mijn rug te gaan weggenomen zouden worden. Eline legde me vooraf duidelijk uit wat er ging gebeuren en begeleide me prima. Ik kon en mocht gewoon mezelf zijn en pas als ik aangaf om verder te gaan met de behandeling, ging Eline verder. Ik was erg verrast toen ik de volgende dag de angstgedachte niet meer had. Het leek wel of ik ‘m niet meer kon vinden. Daardoor raakte ik licht in paniek. Had echt zoiets van: he waar is het nu? 10 minuten later was de paniek weer weg. Door de dag heen voelde ik me nog wel wat duizelig, maar dit is een normale reactie na zo’n behandeling. In de loop van de week en de week na de behandeling merkte ik dat ik me vrijer ging bewegen. Ik denk inmiddels niet meer na voor ik bv buk.” Anoniem

“IEMT werkt dus echt, maar je wordt van tevoren getest of het ook bij jou werkt.”

“Wat ik heel fijn vond is dat je geen  lange gesprekken hoeft te voeren over je angsten of nare ervaringen, maar alleen aan de situatie te denken. Dit is prettig want de meeste mensen hebben al vele gesprekken gevoerd met psycholoog of psychiater, volgens mij. Ik heb dit ook gehad en uiteindelijk heeft dat mij niet van de angst af geholpen. Wat met IEMT in 1 sessie wel lukte” Miriam de B.

“Het is lastig te verwoorden wat er gebeurt met een IEMT behandeling. Er valt een zware last van je af. Ik zie nu pas hoe zwaar mijn ervaringen op me drukte en hoe snel ik er vanaf kon komen. Ik voel me verlost en durf weer naar de toekomst te kijken.” 

“Je leeft weer wat vrijer. En je bepaalt zelf of je nog meer behandelingen nodig hebt. Er wordt niks verplicht.”

“Dag Eline, ik zou je nog even laten weten hoe het mij is vergaan na de behandeling. De eerste dagen voelde ik me af en toe een beetje dol. Ik probeerde de vervelende herinnering op te roepen, maar het overspoelende gevoel wat ik er normaal bij krijg, bleef weg. Echt niet te geloven. Maar superfijn!” Wendy

“Het was zo fijn dat ik niet weer mijn hele verhaal hoefde te doen. En dat mijn klachten nu toch helemaal weg zijn. Ik kan me de ervaringen nog wel herinneren, maar het nare gevoel erbij is er niet meer. Ik weet niet hoe het kan, maar kan niet vertellen hoe blij ik ben!”

“Echt apart. Het is zo’n opluchting als de IEMT is toegepast en je merkt dat de angsten weg zijn binnen korte tijd.”

“Ik vond de IEMT behandeling heel spannend, maar Eline stelde me snel op mijn gemak. Het was al met al een heftige ervaring. Er kwamen veel tranen los. Maar nu, twee weken later, merk ik hoe ontspannen ik me voel. En de gedachten komen ook niet meer terug. Heel bizar.” Stephan K.

“Op de meest onverwachte en ongewenste momenten overviel me een verlammend gevoel van pijn en verdriet. Ik wist niet waar het vandaan kwam en wanneer het zich zou aandienen. Na twee IEMT behandelingen is dit rotgevoel verdwenen. In het begin durfde ik het niet te geloven, maar nu, 2 maanden later, voel ik me nog altijd goed. Ik ben niet meer bang dat het terugkomt. Ik zou willen dat ik je jaren eerder had ontmoet.”

“Voor het eerst in lange tijd voel ik me rustig, niet meer opgejaagd en vol wrok. Ik kan zelfs mijn ouders vergeven voor wat er vroeger is gebeurd. Heel erg bedankt voor de behandeling” Miek van A.

“Hoi Eline, ik ben je zo dankbaar voor de IEMT behandelingen. In de (vele!) situaties waarin ik voorheen als een idioot reageerde, kan ik nu gewoon rustig blijven en de situatie overzien en mijn eigen plan trekken. Ongelooflijk, maar waar. Ik beveel je dan ook aan iedereen die het wil horen aan.” Ella V.

Wil je IEMT zelf ervaren? Maak een afspraak.